19/04/2019

Privacybeleid

Persoonsgegevens die wij verwerken

euroteken.eu verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via faq@euroteken.eu, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

euroteken.eu verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– euroteken.eu analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

euroteken.eu neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van euroteken.eu) tussen zit. euroteken.eu gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

euroteken.eu bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden

euroteken.eu verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies en Web Beacons

Waar nodig maakt Hulpbijautotewater.nl gebruik van cookies om informatie over voorkeuren en geschiedenis van een bezoeker op te slaan om de bezoeker om beter te voorzien van met aangepaste inhoud.

Reclame partners (Google Adsense) en andere derde partijen kunnen ook gebruik maken van cookies, scripts en / of web beacons van bezoekers op onze site om advertenties en andere nuttige informatie weer te geven. Dergelijke tracking gebeurt rechtstreeks door de derde partijen via hun eigen servers en is onderworpen aan hun eigen privacybeleid.

Beheersing van Uw privacy

Weet dat u uw browserinstellingen kan wijzigen om cookies uit te schakelen als u bezorgd bent over uw persoonlijke levenssfeer. Het uitschakelen van cookies voor alle sites wordt niet aanbevolen omdat het kan interfereren met het gebruik van sommige sites. Uw beste optie is de cookies uit te schakelen op een per-site basis. Consulteer uw browser documentatie voor instructies over hoe u cookies en andere tracking mechanismen kan blokkeren.

Speciale opmerking over Google Advertenties, Google Adsense, DoubleClick DART-cookies

Eventuele advertenties geserveerd door Google, Inc, en hierbij aangesloten bedrijven kunnen worden gecontroleerd met behulp van cookies. Deze cookies worden gebruikt om Google-advertenties weer te geven op basis van uw bezoeken aan deze site en aan andere sites die Google-advertenties diensten gebruiken. Leer hoe u zich kan afmelden van de Google cookies. Zoals hierboven vermeld, een tracking gedaan door Google via cookies en andere mechanismen is onderworpen aan het eigen privacybeleid van Google.

Google, als een derde partij leverancier van advertenties, maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het surfen op Hulpbijautotewater.nl geen cookies ontvangt.

Het gebruik van het zogenaamde DoubleClick DART-cookie valt niet onder de bevoegdheid van Hulpbijautotewater.nl. Het DoubleClick DART-cookie stelt Google in staat om advertenties te tonen aan bezoekers gebaseerd op hun eerder bezoekersgedrag op deze website en op andere websites. Als u niet wil dat DART-cookies uw surfgedrag opslaan, kan u deze cookies uitschakelen: voor meer info hoe dat moet, surft u naar het privacy belied van het Google-advertenties-netwerk op volgende URL: http://www.google.com/privacy_ads.html. Het bijhouden van bezoekersgegevens door middel van DoubleClick DART-cookies zijn onderworpen aan het eigen privacybeleid van Google en valt dus niet onder de bevoegdheid van Hulpbijautotewater.nl.

Gebruikers kunnen zich afmelden voor het gebruik van de DoubleClick-cookie voor advertenties gebaseerd op de interesses van de bezoeker, door ofwel Google’s advertenties voorkeur beheer te bezoeken (hier kunt u lezen over welke cookie het gaat en welke interesses Google heeft verbonden aan dit cookie) ofwel door het bezoeken van aboutads.info.

Andere derde partijen adverteerders of advertentienetwerken kunnen ook gebruik maken van cookies om gebruikersactiviteiten op te slaan voor redenen die te vinden zijn in hun specifiek privacybeleid. Euroteken.eu heeft geen toegang noch controle over deze cookies die kunnen gebruikt worden gebruikt door derden adverteerders. Van zodra wij extra zulke netwerken aan onze site toevoegen, zullen wij ze op deze pagina bij vermelden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door euroteken.eu en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar faq@euroteken.eu. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . euroteken.eu wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

euroteken.eu neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via faq@euroteken.eu